Σχετικά με το site


To mirrorless.gr είναι ένα site μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας για τους Έλληνες χρήστες mirrorless φωτογραφικών συστημάτων. Εδώ μπορούν να ενημερώνονται για νέα σχετικά με το λανσάρισμα νέων σωμάτων και φακών, ενημερώσεις firmware, φήμες για μελλοντικά προϊόντα κ.α. αλλά κυρίως να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη χρήση των μηχανών και των φακών των συστημάτων αυτών στο χώρο του forum του.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν την αυξημένη προτίμηση σε mirrorless συστήματα από το αγοραστικό κοινό παγκοσμίως, θεωρήσαμε καλή ιδέα να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που θα ενημερώνει τους Έλληνες φίλους της φωτογραφίας για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα διαθέσιμα προϊόντα του είδους.

Σας καλωσορίζουμε στο mirrorless.gr και σας καλούμε να εγγραφείτε ώστε να λάβετε ενεργά μέρος στον εμπλουτισμό του περιεχομένου του. Απομένει να δούμε αν και κατά πόσο τα mirrorless συστήματα θα αντικαταστήσουν τις αγαπημένες μας SLR που μας υπηρέτησαν πιστά για πολλές δεκαετίες ως το κατ' εξοχήν εργαλείο δουλειάς τόσο των επαγγελματιών του χώρου όσο και των ερασιτεχνών.


Oι διαχειριστές του mirrorless.gr